Termal Su İle Dezenfekte Çalışması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Termal Su İle Dezenfekte Çalışması
A
a

Simav Belediye Başkanlığı Tarafından Korona Virüs (Covid-19) Salgınıyla Mücadele Kapsamında, Termal Kaplıca Suyu İle Şehrin Cadde Ve Sokaklarını Temizliyor

Kütahya’nın Simav ilçesinde Belediye İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından, Korona virüs Covid-19 tedbirleri kapsamında Eynal Kaplıcaları’ndan 160 derece sıcaklıkta çıkan termal kaplıca suyu ile dezenfekte çalışması yapılıyor.
Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, “Tüm dünyayı etkisi altına alan küresel salgın Korona virüs Covid-19 ile mücadele kapsamında, ilçemizin tüm cadde ve sokaklarında dezenfekte maddesinin yanı sıra termal sıcak su kullanılarak temizlik çalışmaları yapıyoruz. Özellikle Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi ve ana arterlerde termal suyun sıcaklığı ile sürekli doğal dezenfekte çalışmaları yapılıyor” dedi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi