Tepebaşı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz "Sabah Sporları" etkinliği yeniden vatandaşlarla buluşuyor. Her yaştan Eskişehirlinin katılımına açık olan program kapsamında katılımcılar, uzman eğitmenler eşliğinde açık havada spor yapma imkânı bulacak. Etkinliklerle vatandaşların güne daha zinde başlaması ve düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı kazanması hedefleniyor.
Program kapsamında sabah sporları, haftanın farklı günlerinde iki ayrı noktada düzenlenecek. Pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri saat 09.00-10.00 arasında Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda, cuma günleri ise yine 09.00-10.00 saatleri arasında Kumlubel Parkı'nda gerçekleştirilecek.
Uzman eğitmenlerin eşliğinde yapılacak egzersiz programlarıyla katılımcılar hem spor yapacak hem de sosyal bir ortamda güne başlayacak.
Tepebaşı Belediyesi, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek sabah sporlarına tüm Eskişehirlileri davet etti. Belediye, düzenli sporun ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarının yaygınlaştırılması amacıyla hayata geçirilen etkinliğin her yaştan vatandaşa açık olduğunu belirtti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Operasyon endişesi taşıyan CHP’li başkanların AK Parti’ye geçmesi…
Tarkan Demir
Alzheimer merkezi göz dolduruyor
Kerem Akyıl
Öğrenci kentiyiz!
Seval Erci
Gençliğin yakıştığı şehir
Ümit Polatbaş
Talat Yalaz pes etmiyor!
Kaan Özcan
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy