Takımı sırtlıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Takımı sırtlıyor
A
a

Eskişehirspor’un başarılı forvet oyuncusu Emre Güral dün alınan 1 puanda...

Eskişehirspor’un başarılı forvet oyuncusu Emre Güral dün alınan 1 puanda imzasını attı. Üst üste 7 maçta 7 gol atan deneyimli golcü gösterdiği performansla takımını sırtlarken, 2016 Avrupa Şampiyonası için Milli takım formasına göz kırpıyor.

Özgüvene ihtiyacımız var
Maçtan sonra yayınca kuruluşa konuşan Emre, “Gol atıp atmamam çok önemli değil. Takım kazanacaksa ben gol atmasam da olur. 3 puanı alabilecekte duruma geldik ama koruyamadık. Daha çok özgüvene ihtiyacımız var. Takım kalitesi yükselmiş durumda. Herkes takımı düşünüyor. 3 puan istedik ama 1 puan alabildik. Olsun daha 14 maçımız var. Eskişehirspor inşallah hak ettiği yere gelecek” dedi.

Müthiş performans
Siyah Kırmızılı formayla müthiş bir seri yakalayan Emre Güral üst üste 7 maçta 7’nci golünü atmayı başardı. Çaykur Rizespor ile oynanan maçta penaltı atışının başına geçen Emre meşin yuvarlığı filelere yolladı. Eskişehirspor’u sırtlayan Emre, bu performansıyla futbol otoriteleri tarafından büyük beğeni topluyor. Ayrıca golcü futbolcu haziran ayında yapılacak olan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası içinde göz kırpıyor.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi