Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP), Türk siyasi tarihinde önemli bir yere sahip. Uzun bir aradan sonra yeniden kuruldu ve yeni genel başkanını seçti: Burak Çelik.
Burak Çelik, 1995 yılında İstanbul'da doğdu. Liseğitiminin ardından sinema dünyasına adım attı ve yapım asistanı olarak çalışmaya başladı. 2014 yılında Bulgaristan ve Rusya'da özel film eğitimleri aldı. Burada film yapımcılığı, uluslararası film üretimi ve lisanslama konularında lisans eğitimi gördü. Türkiye'ye döndük sonra 2017 yılında İtalyan film ve lisansirketi FCA Films'in kuru hak sahibi vekiye temsilcisi olarak çalışmaya başlayan Çelik, 1 film ve 11 reklam filminin ortak yapımcılığını üstlenmiş ve ulusal satış direktörlüğü yapmıştır.
Genç yaşına rağmen, Burak Çelik'in sinema alanında edindiği tecrübe ve birikimi, SHP genel başkanlığı için onu öne çıkaran önemli etkenler arasında yer alıyor. Parti, Çelik'in yeni bakış açısı ve dinamizmiyle yeniden canlanma fırsatı bulacak gibi görünüyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir’in 7 olan milletvekili sayısında ibre kimden yana?
Tarkan Demir
İl Emniyet müdürü hesap versin
Kerem Akyıl
Her şeye rağmen Eskişehirspor!
Kaan Özcan
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Eskişehir'in komşusunda öyle bir miras var ki...
Funda Morgül
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy