Eskişehirspor, pazar günü sahasında karşılaşacağı Karşıyaka maçı öncesi Teknik Direktör Hakan Şapcı açıklamalarda bulundu. Transfer Merkezi Youtube Kanalı’na konuşan Şapcı, Eskişehirspor’un en büyük gücünün taraftarı olduğunu vurgulayarak, “Pazar günü tribünlerdeki destekleriyle takımımıza güç katacaklarını tahmin ediyorum” dedi.
Şapcı, Eskişehirspor’a 7. haftada geldiğini belirterek, kulüpte güçlü bir aidiyet duygusu ve büyük bir camianın bulunduğunu söyledi. Karşıyaka’yı Manisalı olması nedeniyle yakından tanıdığını ifade eden teknik direktör, iki kulübün tarihsel rekabetine değinerek, maçın aynı zamanda dostane bir atmosferde geçmesini temenni etti.
Lige verilen aradan önce iyi bir çıkış trendi yakaladıklarını söyleyen Şapcı, Tire deplasmanında alınan galibiyetin moral açısından faydalı olduğunu ancak oyundan tam anlamıyla memnun olmadıklarını belirtti. Pazar günü zorlu bir rakiple oynayacaklarını dile getiren Şapcı, “Daha iyi oynamak ve mücadele etmek zorundayız. Morallerimiz iyi” ifadelerini kullandı.
Kritik bir döneme girdiklerini kaydeden Şapcı, önümüzdeki haftalarda Karşıyaka, Kütahyaspor, Balıkesirspor ve Alanya deplasmanları ile karşılaşacaklarını, bu süreçte alınacak galibiyetlerin zirve mücadelesi için büyük önem taşıdığını söyledi.
Şapcı ayrıca, Karşıyaka’nın Türk futbolunda önemli bir camia olduğunu ve her iki kulübün de değerli olduğunu vurgulayarak, Eskişehirspor taraftarlarından 90 dakika boyunca takımlarına destek olmalarını beklediğini sözlerine ekledi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ahmet Ataç’ın Eskişehir’de yarattığı güç!
Tarkan Demir
Yeni otoparklar trafiği rahatlatacak
Kerem Akyıl
Halk geçim derdinde siyasiler şov peşinde...
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
