Milli futbolcu Salih Özcan, Süper Lig’in devleri Galatasaray ve Beşiktaş’ın transfer gündeminde. İki kulübün aynı anda devreye girmesi, sezonun en dikkat çekici rekabetlerinden birini doğurdu. Taraftarlar sosyal medyada tartışırken, yönetimler masada ciddi planlar yapıyor.
Galatasaray ve Beşiktaş, Salih Özcan için resmi temaslara başladı. Borussia Dortmund forması giyen milli futbolcunun Türkiye’ye dönüş ihtimali, iki kulübün orta saha planlarını yeniden şekillendiriyor.
Sarı-kırmızılılar, Avrupa kupalarında iddialı bir kadro kurmak için Salih Özcan’ı transfer listesine aldı. Özcan’ın Türk futboluna geri dönme ihtimali, Galatasaray’ın orta sahadaki eksiklerini giderecek önemli bir hamle olarak görülüyor. Ayrıca kulübün güçlü finansal yapısı, transfer sürecinde avantaj sağlayabilir.
Beşiktaş ise orta sahada lider bir isim arıyor. Salih Özcan’ın tecrübesi ve milli takımda gösterdiği performans, siyah-beyazlıların ilgisini artırıyor. Yönetim, oyuncuya düzenli forma garantisi ve uzun vadeli proje sunarak transfer yarışında öne çıkmayı hedefliyor.
Sosyal medyada taraftarlar ikiye bölünmüş durumda. Galatasaraylılar “Avrupa’dan dönüş için en doğru adres Aslan” yorumları yaparken, Beşiktaşlılar “Kartal yuvasında lider ol” çağrısında bulunuyor. Transferin sonucu, Süper Lig’de yeni bir derbi rekabeti yaratacak gibi görünüyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Kesikbaş’ın ekonomik krize çözüm önerisinin odağında tarım var!
Tarkan Demir
Ataç sert çıktı
Kerem Akyıl
Her şeye rağmen Eskişehirspor!
Kaan Özcan
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Eskişehir'in komşusunda öyle bir miras var ki...
Funda Morgül
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
