Türk futbolunun en önemli genç stoperlerinden Ozan Kabak, yeniden Süper Lig gündeminde. Galatasaray ve Beşiktaş’ın aynı anda devreye girmesi, transferi sezonun en büyük rekabetine dönüştürdü. Taraftarlar sosyal medyada tartışırken, kulüpler masada ciddi planlar yapıyor.
Galatasaray ve Beşiktaş, Ozan Kabak için resmi temaslara başladı. Avrupa’da tecrübe kazanan genç stoperin Türkiye’ye dönüş ihtimali, iki kulübün de savunma planlarını değiştirdi.
Altyapısından yetişen Ozan Kabak, Galatasaray’a geri dönmeye sıcak bakıyor. Sarı-kırmızılı yönetim, oyuncunun aidiyet duygusunu kullanarak transferi kolaylaştırmayı hedefliyor. Ayrıca Avrupa kupalarında iddialı bir kadro kurma planı, Kabak için cazip bir seçenek.
Beşiktaş ise savunmada lider bir isim arıyor. Ozan Kabak’ın genç yaşına rağmen uluslararası tecrübesi, siyah-beyazlıların ilgisini artırıyor. Yönetim, oyuncuya düzenli forma garantisi ve güçlü bir proje sunarak transfer yarışında öne çıkmayı planlıyor.
Sosyal medyada taraftarlar ikiye bölünmüş durumda. Galatasaraylılar “evine dön” çağrısı yaparken, Beşiktaşlılar “kartal yuvasına gel” mesajlarıyla oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor. Transferin sonucu, Süper Lig’de yeni bir derbi rekabeti yaratacak gibi görünüyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Özel değil devlet hastanesi yapılacak
Tarkan Demir
Deprem Eskişehir’e GE – Lİ – YOR
Kerem Akyıl
CHP mi sahada yoksa AK Parti mi?
Kaan Özcan
Eskişehir sokaklarında gördüğümüz en acı manzara!
Ümit Polatbaş
Üreticiler zirai don ile karşı karşıya!
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
