Nadir Küpeli: Adayım ve seçimi kazanacağız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Nadir Küpeli: Adayım ve seçimi kazanacağız
A
a

Eskişehir Sanayi Odası Başkan Adayı Nadir Küpeli, adaylıktan çekileceği yönündeki iddialar için “Birileri öyle olmasını istiyor olabilir ama ben adayım. Seçimi de kazanıp daha çok hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Yazıişleri Müdürümüz Cihan Yıldırım “Fotoğraflar bir şey diyor mu” başlıklı köşe yazısında Küpeli’nin Sanayi Odası’nın bazı etkinliklerinde yer almadığını ifade etmişti. Yıldırım’ı arayan Küpeli, “Hem kendi işlerimiz var, hem de Organize Sanayi Bölgesi’nin işleri... Öte yandan yatırım çekmek için görüşmeler yapıyoruz. Bu nedenle Oda’nın tüm programlarına katılamıyorum. Zamanı verimli kullanmaya çalışıyorum” dedi.

ARKADAŞLARIMA İNİSİYATİF VERMEYİ SEVERİM

Ekip çalışmasına inandığını ifade eden Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Küpeli, “Arkadaşlarıma inisiyatif vermeyi severim. Önümüzdeki süreçte de böyle olacak. Buna herkes alışmalı. İş bölümü yapmayı doğru buluyorum. Bu yüzden Ankara’da Savaş Özaydemir’in gittiği görüşmeye yardımcımı gönderdim. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün verdiği randevu ile programın çakıştığı için kendim gidemedim” diye konuştu.

YATIRIM MESAİSİ DEVAM EDİYOR

Küpeli, şöyle devam etti: “Başta yerli otomobil olmak üzere girişimlerimiz devam ediyor. Eskişehir’in farkını, OSB’nin kabiliyetlerini anlatıyoruz. Bu konuyu gündemde tutacağız. Çalışmalarımız önümüzdeki günlerde de sürecek. Boeing’i de davet ettik. Bu konuyu da takip ediyoruz. Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürü Muhammet Taha Güven ile görüştüm. Önümüzdeki günlerde tüm iş adamı dernekleriyle toplantı düşünüyoruz.”

Nadir Küpeli kimdir?

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi