Nadir Küpeli Kimdir?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Nadir Küpeli Kimdir?
A
a

1966 yılında, Eskişehir’in Çifteler ilçesinin Arslanlı Köyü’nde doğdu. Liseyi Eskişehir Endüstri Meslek lisesinde,Yüksekokulu ise Anadolu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda okudu.

Sütiş Eskişehir
1973 yılında babasının vefatından itibaren yoğun bir şekilde hayat mücadelesinin içinde bulunan Nadir KÜPELİ,1981 yılından bugüne kadar aralıksız bir şekilde vergi mükellefi olarak Eskişehir’de çalışmalarına devam etmektedir.

1993 yılına kadar gerçek kişi olarak devam ettiği ticari hayatından 1993 yılında KÜPELİLER A.Ş adıyla kurulan şirketi ile birlikte kurumsal yapıya geçiş yapmıştır. 2000 yılında Devbeton A.Ş, 2004 yılında Simav Sunta A.Ş, 2006 yılında Suntasan A.Ş adlı şirketleri de bünyesine katan Küpeliler; 2009 yılında çıkan teşvik yasasında istifade ederek tüm şirketlerini KÜPELİLER çatısı altında birleştirilmiştir.

Bugün halen sunta, suntalam, mdflam, hazırbeton, çimento fabrikası, madencilik, osb fabrikası (çatı malzemeleri), inşaat işleri, ambalaj fabrikası gibi iş kollarında faaliyet göstermektedir.

2009 yılında Eskişehir Sanayi Odası’nda Meclis Üyesi ve Meclis Başkan Vekili seçilen Nadir KÜPELİ, bu görevlerinin yanı sıra 2013 yılından 27/07/2017 gününe kadar Eskişehir Sanayi Odası Organize Sanayi Bölgesi’nde Yönetim Kurulu Üyeliği ve sonrasında Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini sürdürmüş, sonrasında da Eskişehir Sanayi Odası Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı’na seçilmiştir. Nadir Küpeli, halen Eskişehir Sanayi Odası adına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve ESO OSB adına Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurul Genel Kurul Delegeliği görevlerini de sürdürmektedir. Küpeli, ayrıca Eskişehir Sanayisini Geliştirme ve Eğitim Vakfı (ESOGEV) Yönetim Kurulu Üyesi’dir.

Evli ve üç çocuk babasıdır.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi