Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, haziran ayı başında vefat eden ağabeyinin cenaze sürecinde kendisine ve ailesine destek olan kurum ve yöneticilere teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.
Ziyaret programı kapsamında ilk olarak Sivrihisar Kaymakamı ve Sivrihisar Belediye Başkanı ile bir araya gelen Destici, ardından Eskişehir Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Aile fertleriyle birlikte gerçekleşen ziyarette Destici, Vali Yılmaz’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Valilik ziyaretinin ardından Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi makamında ziyaret eden Destici, cenaze sürecinde gösterilen ilgi ve destek nedeniyle teşekkür ederek hediye takdim etti.
Destici’nin son durağı ise Eskişehir Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz oldu. BBP Genel Başkanı, burada da cenaze sürecindeki desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
MYK’nin görevden alma kararını yok hükmünde sayarım!
Tarkan Demir
Eskişehir’e Samsun vekili sahip çıktı
Kerem Akyıl
Esnafın yanında olacak mı?
Kaan Özcan
Geleceğimiz bu sınavlara bağlı…
Seval Erci
Kim bu kusursuz insanlar?
Ümit Polatbaş
Böyle sezona başlanmaz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
