Eskişehir’de minibüs işletmecileri, kendilerini temsil edecek başkanlarını belirlemek üzere 30 Mart 2026 Pazar günü sandık başına gidecek.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (ESOB) bağlı Minibüsçüler Esnaf Odası’nın olağan genel kurulu, Birliğe ait çok amaçlı salonda saat 11.00’de başlayacak. Üyeler, mevcut Başkan Coşkun Güvenç ve Yılmaz Durul arasında tercihlerini yaparak oylarını kullanacak. Genel kurul, saat 17.00’de sandıkların açılması ve oy sayımının tamamlanmasıyla sona erecek.
Ocak ayında başlayan meslek odalarının olağan genel kurulları kapsamında, minibüsçüler odasının kongresi son kongre olma özelliğini taşıyor. İlçe ve merkezdeki diğer odaların genel kurulları tamamlandıktan sonra, Esnaf Odaları Birliği’nin kongresi Mayıs ayında yapılacak ve yeni dönem başkan ile yönetim göreve başlayacak.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Binlerce genç buluşacak!
Seval Erci
Eskişehir’deki imar ve inşaatın önündeki kritik engel kalktı!
Tarkan Demir
MHP’de atamalar tamamlandı
Kerem Akyıl
Eskişehir’e İYİ geldiler!
Kaan Özcan
Cezalar ağırlaşınca ihlaller azaldı
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
