A Milli Takım’ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, 2026 Dünya Kupası’nda Türkiye’yi temsil etmeyi ve başarılı olmayı hedeflediklerini söyledi.
A Milli Futbol Takımı’nın önemli hücum oyuncularından Kerem Aktürkoğlu, 2026 FIFA Dünya Kupası’na katılarak Türkiye’ye başarılar kazandırmayı hedeflediklerini açıkladı.
"BU KAMPI GALİBİYETLE TAMAMLAMAK İSTİYORUZ"
ABD ile oynanan hazırlık maçında galibiyeti getiren gollerden birini atan Kerem, maç sonrası değerlendirmesinde, "Maça biraz tutuk başladık ama sonrasında oyuna iyi adapte olduk ve geri dönüş yaptık. İlk yarının son bölümü iyiydi ancak genel olarak istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Yorgunluklarımız var ama Dünya Kupası elemeleri öncesinde bu kampı galibiyetlerle tamamlayıp özgüvenimizi yükseltmek istiyoruz" dedi.
BÜYÜK BİR ÖZLEM VAR
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun “Dünya Kupası’na doğrudan katılacağız” açıklaması hakkında da konuşan Kerem, “Tek hedefimiz Dünya Kupası’na gitmek ve orada iyi işler yapmak. En son 2002’de katıldık ve bu jenerasyonun çoğu o zamanı hatırlamıyor. Bu nedenle ülke olarak büyük bir özlem var. Biz de bu fırsatı hak ettiğimizi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.
Kerem Aktürkoğlu, Dünya Kupası’nın oyuncular için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kupası futbolun en üst noktalarıdır. Milli takımda yer almak ayrı bir gurur. İnşallah oraya gideriz ve Türkiye’ye en iyi şekilde hizmet ederiz” diye konuştu.
Kaynak : HABER MERKEZİ