Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mihalgazi İlçe Başkanlığı'nın yeni hizmet binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yoğun katılımın olduğu programa parti yöneticileri, belediye temsilcileri, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.
Açılış törenine MHP Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer, Mihalgazi İlçe Başkanı Mustafa Sabaz, Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün, ilçe başkanları, teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.
Programın açılış konuşmasını yapan MHP Mihalgazi İlçe Başkanı Mustafa Sabaz, katılımcılara teşekkür ederek yeni hizmet binasının ilçe teşkilatına ve Mihalgazi'ye hayırlı olmasını temenni etti.
Daha sonra konuşan MHP Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer ise birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi. Sezer, Milliyetçi Hareket Partisi'nin millet odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini ifade etti.
Konuşmaların ardından yapılan dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesilerek yeni hizmet binası resmen hizmete açıldı.
Program, katılımcılara yemek ikram edilmesi ve teşkilat mensupları ile vatandaşların bir araya gelerek sohbet etmesiyle sona erdi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Geçim zorlaştı…
Seval Erci
Pişmanlıkların gölgesinde kalan hayat
Ümit Polatbaş
Sıkı para politikası 3 yılda vatandaşın sırtında kambura döndü!
Tarkan Demir
Mobilya sektörünü kim bu hale getirdi?
Kaan Özcan
O haberi duyunca ağlamıştım
Kerem Akyıl
İlk sınav, ilk izlenimler
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy