Manisa'dan 3 puanla dönmek istiyoruz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Manisa'dan 3 puanla dönmek istiyoruz
A
a

Eskişehirspor, TFF 1. Lig'in 3. haftasında oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

            Afyon'da polislere akıl almaz saldırı!

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde teknik direktör Alpay Özalan yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan ve 5'e 2 top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, yarı sahada taktik çalışmayla sona erdi. 

Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, milli maç nedeniyle lige verilen aranın takıma iyi yönde yansıdığını kaydetti.

Manisaspor maçı hazırlıklarına devam ettiklerini belirten Özalan, şöyle konuştu:

"Manisaspor da bizim gibi ligde iki maçta 4 puan toplayan bir ekip. Genç ve mücadele eden bir takım. Hedefimiz şampiyonluk ve Manisaspor maçı da bizim için bir adım. Her türlü mücadeleyi gösterip, Manisaspor maçından üç puanla dönmek istiyoruz. Takım üzerinde uyguladığımız bazı sistem değişiklikleri oldu. Olumlu yanıtlar aldık. Bu sistem oturduktan sonra daha net bir şekilde istediğimiz sonuçlara ulaşacağız."

Kaynak : AA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi