CHP seçmeni de rahatsız

Terör örgütü PKK’ya karşı yürütülen Pençe operasyonunda birbiri ardına şehit haberleri geldi. Maalesef Türkiye genelinde 12 kınalı kuzumuzu kaybettik. 12 ailenin ocağı söndü. Allah şehitlerimize rahmet eylesin.

26 Aralık 2023 09:30
A
a
Sütiş Eskişehir
Terör örgütü PKK’ya karşı yürütülen Pençe operasyonunda birbiri ardına şehit haberleri geldi. Maalesef Türkiye genelinde 12 kınalı kuzumuzu kaybettik. 12 ailenin ocağı söndü. Allah şehitlerimize rahmet eylesin.
Bu arada İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, Törör örgütünü kınayan ortak bir bildiri yayınlamayı teklif etti. Teklifi MHP, AK Parti ve Saadet – Gelecek Partileri, tereddüt etmeden kabul ettiler. HDP’nin devamı olan DEM Partisi – tahmin edileceği üzere – bildiriyi imzalamadı.
Burada şaşırtıcı olan aynı bildirinin altına CHP’nin imza atmamış olması. Gerçi daha sonra CHP terörü (PKK terör örgütünün adını anmadan) lanetleyen bir bildiri yayınladı. Ancak bu durum vatandaşı tatmin etmedi.
Belli ki CHP kendi seçmenini ‘Çantada keklik’ olarak görüyor ve büyükşehirlerde DEM Partisi’nden gelecek fazladan oylara göz kırpıyor. Ve yine belli ki İYİ Parti’den oy geleceğine hiç ihtimal vermiyorlar. Öyle ya, CHP’nin bu kararından sonra İYİ Parti seçmeni içinde CHP’ye oy vermeye niyetli olanlar bile kararlarını yeniden gözden geçirir.
Kim ne derse desin bu tutum, Özgür Özel’in şimdiye kadarki en büyük hatasıdır. Aynı Özgür Özel vatan haini Şeyh Said hakkında da Atatürkçü çizginin dışına çıkmış ve ağzında bir şeyler geveleyerek kem – küm etmişti. Teröre karşı ortak bildiriye imza atmamak bunu bile gölgede bırakacak büyük bir hata oldu.
O kadar kötü bir karar ki, Dimyat’a pirince giderken, eldeki CHP oylarını bile tehlikeye atar. Çünkü CHP seçmeni milliyetçidir ve terörle mücadelede en küçük bir kararsızlık bile görmekten rahatsız olur. CHP Genel Merkezi oy kaybetmemek için, kendi kimliğini kaybetmeye başladığının farkına varmalı.

Ol der ve olur 

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, çok özel bir durum olmadığı müddetçe milletvekillerini belediye başkan adayı yapmayacağını açıkladı. Şimdi bazı kişiler bu açıklamadan hareketle İYİ Parti’den seçilip AK Parti’ye geçen Hatipoğlu’nun Büyükşehir adayı yapılmayacağını savunuyor.
Bunu söyleyenler belli ki Recep Tayyip Erdoğan’ı da AK Partiyi de tanımamışlar.
AK Parti’de pek çok kural vardır. O kuralların birincisi ise Tayyip Erdoğan’ın ağzından çıkanın olmasıdır. Yani Tayyip Erdoğan’ın ol dediği olur. Mesela üç dönem kuralı. Siz bu kuralı Tayyip Erdoğan’a uygulandığını gördünüz mü?
Dolayısıyla Sayın Erdoğan Eskişehir’de kimi aday göstermek isterse o kişi aday gösterilir. Bu kadar basit…
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi