Arkadaşım size ne? 

Eskişehir’e gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bundan sonra Yılmaz Büyükerşen’e yeni bir görev verdiklerini, Büyükerşen’in CHP'li Belediyeler Komisyonu'nun Genel Koordinatörü olacağını söyledi.

29 Ocak 2024 10:16
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehir’e gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bundan sonra Yılmaz Büyükerşen’e yeni bir görev verdiklerini, Büyükerşen’in CHP'li Belediyeler Komisyonu'nun Genel Koordinatörü olacağını söyledi.
Bunun üzerine sosyal medyada bir kıyamettir koptu. Neymiş? Özgür Özel madem Büyükerşen’i o kadar seviyormuşmuş, neden belediye başkanı olmasını istememişmiş? Büyükerşen madem aday yapılmamışmış, neden böyle bir görev veriyormuşmuş…
Arkadaşım size ne?
CHP’liler Büyükerşen’i ister Belediyeler Komisyon Başkanı yapar, ister çay ocağına müdür olarak atar. Size ne? Nihayetinde bir partinin iç meselesidir. 
Size ne AK Parti’nin Dış İlişkiler Komisyon Başkanından?
Size ne İYİ Parti’nin Hukuk İşleri Başkanından?
Veya size ne CHP’nin Belediyeler Komisyon Başkanlığı’ndan?..
Belli ki pek çok AK Partili Büyükerşen kompleksinden kurtulamamış. Bazen gerçekten çok komik duruma düşüyorlar.

AK Parti yeni dönemece girdi

AK Parti’de 31 Mart seçimleri öncesindeki en önemli virajlardan biri açıldı ve ilçe belediye başkan adayları belli oldu. 
Doğal olarak Odunpazarı ve Tepebaşı adayları diğer ilçelere göre daha fazla merak ediliyordu. AK Parti bu seçimlerde değişik bir strateji izledi ve dışarıdan aday getireceğine küçük ilçe ilçe adaylarını Odunpazarı ve Tepebaşında gösterdi.
Buna göre Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp Odunpazarı’na, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü de Tepebaşına aday gösterildi.
Ben her iki belediye başkanının da kendi ilçelerinde güzel işler yaptığını düşünüyorum. Ancak şimdi bir başka diyara yelken açtılar. Şimdi çok daha zor bir hedefe yürüyorlar. Beylikova ve Sivrihisar’da seviliyor olmanız, Odunpazarı ve Tepebaşı’nı alacağınızı göstermez.
AK Parti adaylarını netleştirerek yeni bir dönemece girdi. Belediye meclis üyelikleri parti içerisinde bir gerginlik yaratsa bile, bu durum dışarıya yansımaz. Artık AK Partililer için çalışma zamanı.
Gösterdikleri adaylardın başarılı olup olmayacakları hakkında herkesin kendine göre bir iddiası var. Gerçek neticeyi 31 Mart akşamı hep birlikte göreceğiz. Kentimiz için hayırlısı olsun.
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi