Kritik Maç Öncesi Belekoma Tayfa’Dan Taraflara Çağrı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kritik Maç Öncesi Belekoma Tayfa’Dan Taraflara Çağrı
A
a

Kritik Maç Öncesi Belekoma Tayfadan Taraflara Çağrı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
1969 Bilecik Spor Kulübü taraftar grubu Belekoma Tayfa, pazar günü oynanacak kritik maç öncesi tüm taraftarlara bir çağrı yaptı.
1969 Bilecik Spor Kulübü taraftar grubu Belekoma Tayfa, pazar günü Söğütspor ile oynanacak olan Bölgesel Amatör Lig (BAL) baraj maçı öncesi takıma tam destek mesajı verdi. Belekoma Tayfa basın sözcüsü Oğuzhan Kundala, Bilecik 1. Amatör Lig şampiyonu Söğütspor’u tayfa olarak tebrik etiklerini anlatarak, "Söğütspor ile BAL’da ilimizi temsil eden takımımız 1969 Bilecik Spor Kulübü karşı karşıya gelecek. Bizler Bilecikspor sevdalıları,Bilecikspor aşığı ve takımıza gönül veren tayfa olarak tüm Bileciklileri bu kritik maça davet ediyoruz. Bizler formanın armanın peşinde olan gençlik olarak tribünde yerimiz alacağız. 90 dakika gerekirse 120 dakika hiç susmandan takımızı destekleyeceğiz. Bu desteği tabi ki Bilecik halkı ve Bilecikspor sevenlerle birlikte olacak. O gün herkesi kırmızı beyaz giyinerek atkılarını alarak tüm taraftarımızı stada davet ediyoruz. Siz biz yok Bilecikspor var" dedi.
Maç pazar günü saat 15:00’da Şeyh Edebali Üniversitesi Stadı’nda oynanacak. Maç öncesi Şehitler Parkı’nda 13:30’dan itibaren maç saatine kadar otobüsler ücretsiz olarak stada ring seferler düzenleyecek.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi