Kazanmak tek çare

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazanmak tek çare
A
a

Nesine.com Eskişehir Basket, 15 Ekim’de oynayacağı Akhisar Belediye karşılaşmasının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Siyah Kırmızılı dev adamlar galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

Telafi istiyorlar
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol karşısında beklenmedik bir mağlubiyet yaşayan Eskişehir Basket, hafta içinde son sürat çalışmaya devam ediyor. Türkiye Basketbol Ligi için çok üst seviyede kurulan kadro ve teknik heyet, 2. haftada oynanan karşılaşmanın bir yol kazası olduğunda hemfikir. Takım, sahaya çıkıp bunu bütün taraftara ve Eskişehir’e ispatlamak istiyor. Dev adamlar hafta boyunca yaptığı antrenmanlarda galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

Bu sefer tam kadro
Sezon başından beri bir türlü tam kadro maçlara çıkamayan Eskişehir Basket, rotasyon için çok önemli oyuncuların parkede olmayışının sancısını çok çekmişti. Federasyon Kupası’nda Cemal Nalga’nın eksikliği yaşayan takım, ligdeki ilk 2 haftada ise Josh Duncan’dan faydalanamamıştı. Bu oyuncuların sakatlıklarının düzelmesinin ardından, teknik heyette eksiksiz olarak çalışmanın sevinci yaşanıyor. Akhisar Belediye karşısında, takım tam kadro sahaya çıkabilecek ve özellikle pota altında yaşanan eksiklik hissedilmeyecek.
Kaynak : anadolugazetesi.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi