Eskişehir’de aylardır kendisinden haber alınamayan 30 yaşındaki Eylül Başboğa’nın telefon sinyalinin Bursa’dan geldiğinin tespit edilmesi üzerine arama çalışmaları iki ile yayıldı. Bursa polisi de kayıp genç kadının bulunması için çalışma başlattı.
Eskişehir’de kaldığı kadın sığınma evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmeyen Eylül Başboğa’nın 12 Nisan tarihinden bu yana kayıp olduğu belirtildi. Yapılan teknik incelemelerde genç kadının cep telefonu sinyalinin Bursa ilinden geldiği tespit edildi.
Kızından haber alamayan anne Hediye Kandemir, İzmir’den Eskişehir’e gelerek kayıp ilanlarını şehirdeki yoğun noktalara astı. Telefon sinyalinin Bursa’yı işaret etmesi üzerine anne Kandemir’in de Bursa’ya giderek polis ekipleriyle birlikte arama çalışmalarına katıldığı öğrenildi.
Anne Hediye Kandemir, kızından uzun süredir haber alamadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Bugüne kadar kendisinden hiçbir haber alamadık. Geçtiğimiz günlerde beni arayarak hesabına para yatırmamı istedi. Gönderdim ama banka hesabındaki paraya bile dokunmamış. Cep telefonu sinyalinin Bursa’dan geldiği belirlendi. Bulabilme umuduyla oraya gittim. Aramadığım yer kalmadı. Daha sonra geri döndüm. Kızımın yerini bilen ya da görenlerin insaniyet namına bildirmelerini bir kez daha istiyorum.”
Eylül Başboğa’nın bulunması için hem Eskişehir hem de Bursa’da polis ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Önce “ocu bucu” değildi şimdi Kılıçdaroğlu’cu
Tarkan Demir
Böyle sezona başlanmaz
Ahmet D. Canoruç
Eskişehir Ünlüce’nin yanında
Kerem Akyıl
İptal kararı bekleniyor!
Kaan Özcan
Ahşabın sesine dikkat!
Seval Erci
Gençler neden yapay zekaya dert anlatıyor?
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
