İSTEDİKLERİNİ ALDILAR

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İSTEDİKLERİNİ ALDILAR
A
a

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcilerimiz Demirspor ve Yunusemrespor bu hafta istediği puanları aldı.

Dem Dem sahasında lider Afyon karşısında 1 puana razı olurken, Yunusemrespor ise deplasmanda Bucak Belediye’yi yenerek 3 puanı kaptı.

Puanı son anda kurtardı
Bölgesel Amatör Lig’de 17’nci hafta geride kaldı. Temsilcilerimizden Demirspor, bu hafta sahasında lig lideri olan ve büyük yatırımlar yapan Afjet Afyonspor’u konuk etti. Demirspor zorlu karşılaşmaya en az 1 puan için çıktı. Afyon ekibi 37 ve 87’de kırmızı kartla 9 kişi kalsa da 88’de 1-0 öne geçti. 9 kişi kalan rakibi karşısında 90+1’de 1 puanı kurtaran Lokomotif istediğini almış oldu.

Yunusemre 3 puanı aldı
Ligdeki bir diğer temsilcimiz Yunusemrespor ise kötü gidişatına son vermek istiyordu. 17’nci haftada Bucak Belediye Oğuzhanspor’a konuk olan temsilcimiz Ali Temizkan ve yeni transferi Bangura ile sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Zorlu deplasmandan 3 puanla dönen Yunusemrespor, bir sıra yükselerek 8’inci sırada yer aldı. Her iki takımın arasındaki bu mücadele nefes kesiyor.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi