Özalan, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta yaptıkları ve 1-0 kazandıkları Giresunspor maçından aldıkları 3 puanın önemli olduğunu bildirdi.
Bu hafta İzmir deplasmanında Göztepe ile karşılaşacaklarını hatırlatan Özalan, şöyle konuştu:
"Sezon başında koyduğumuz şampiyonluk hedefi için toplamamız gereken puana ulaşmak amacıyla her maça kazanmak için çıkıyoruz. Rakibimiz bizi ilgilendirmiyor. Göztepe'nin iyi bir kadrosu var. Biz de iyi kadroya sahip, iyi bir takımız. Mücadele ve oyun açısından güzel bir karşılaşma olacak. Önümüzdeki puanları toplamalıyız. Namağlup yola devam etmemiz güzel."
Özalan, bir gazetecinin "Semih Şentürk'ü performansını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna, "Onu iyi tanıyorum. Onun bu takımla olması için mücadele verdim. Bunun karşılığını almak sevindirici. Semih işini iyi yapıyor. Ceza sahası içinde topla buluştuğunda yaptığı en iyi iş gol atmak. Pozisyonları iyi değerlendiriyor." yanıtını verdi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Sivrihisar tarihe sahip çıkıyor
Kerem Akyıl
MHP İl Başkanı Candemir vedaya hazırlanıyor!
Tarkan Demir
Halkın yanında olan esnafa selam!
Kaan Özcan
Üreticiler zirai don ile karşı karşıya!
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
