Dökmeci, belediye meclis üyeleriyle birlikte mevcut partilerinde görevlerine devam ettiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:
"Şahsım ve belediye meclis üyelerimizle birlikte, şu an için partimizde görevimize ve yolumuza devam ediyoruz. Bizim önceliğimiz, hemşehrilerimizin bizlere emanet ettiği görevi en iyi şekilde yerine getirmek ve Sivrihisar'ımıza hizmet etmektir."
Açıklamasında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile uyum içinde çalıştıklarını da belirten Dökmeci, Eskişehir ve Sivrihisar'a hizmet konusunda birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerini ifade etti.
Farklı siyasi tercih yapan isimlere de başarı dileyen Dökmeci, açıklamasında şu değerlendirmeye yer verdi:
"Bugüne kadar aynı sofrayı paylaştığımız, birlikte emek verdiğimiz ve bugün farklı bir siyasi yol tercih eden arkadaşlarımızla olan dostluğumuz ve hukukumuz her zaman devam edecektir. Kendilerine çıktıkları yeni yolda başarılar diliyor, yollarının açık olmasını temenni ediyorum."
Açıklamasını "İşimiz Sivrihisar, Gücümüz Eskişehir" sözleriyle tamamlayan Dökmeci, polemik yerine hizmet üretmeye odaklandıklarını belirterek Sivrihisar için çalışmayı sürdüreceklerini kaydetti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Duyarsız olmayalım!
Kaan Özcan
Kimse parti üyelerini ezemez
Kerem Akyıl
Cumhur İttifakı Eskişehir’i kazanmak için CHP’den umutlu!
Tarkan Demir
Eskişehir yeni eserler kazandı!
Seval Erci
Mesele domates değil, hâlâ anlamadınız mı?
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy