Genç Kızın Gelinlik Hayali Gerçek Oldu.

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Genç Kızın Gelinlik Hayali Gerçek Oldu.
A
a

33 Yaşındaki Özel Gereksinimli Genç Kızın Gelinlik Hayali Gerçek Oldu

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’te özel gereksinimli 33 yaşındaki genç kızın gelinlik hayali gerçek oldu.
Bozüyük ilçesinde her genç kız gibi gelinlik giyme hayali olan 33 yaşındaki özel gereksinimli Huriye Çanakçı’nın gelinlik hayali ailesi ve Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, tarafından gerçekleştirildi. Huriye Çanakçı’nın ailesi tarafından temsili olarak hazırlanan düğünde beyaz gelinliğini giyerek kına yakılırken gelin Huriye’nin mutluluğu yüzünden okundu.

"Kızımın tek dileği beyaz gelinlik giymekti"
Baba Remzi Çanakçı “Kızımın tek dileği beyaz gelinlik giymekti. Bizde onun hayalini gerçekleştirmek istedik. Amacımız çocuğumuzu sevindirmekti. Gerçekten çok güzel oldu. Kızımın bu mutluluğu yaşamasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

"Önemli olan aslında zihinlerdeki, kalplerdeki engelleri kaldırabilmektir"
Belediye Başkanı Zekiye Tekin, “Engelli Huriye kardeşimizin dileğini gerçekleştirmekten çok mutlu olduk, Huriye Çanakçı bugün dünyaya hayallerini gerçekleştirmek için engel tanımayın mesajı verdi. Temsili de olsa onun gözlerinden mutluluğu gördük. Yaşamak, hayaller kurmak ve onları gerçekleştirmek, önemli olan aslında zihinlerdeki, kalplerdeki engelleri kaldırabilmektir. Diğer engeller sevgi, saygı içerisinde aşılır” diye konuştu.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi