Eskişehirspor’un Balıkesirspor ile oynayacağı play-off 1. tur maçı için taraftarlardan gelen “dev ekranda yayın” talebine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’tan yanıt geldi.
Eskişehirli vatandaşlar, 24 Nisan Cuma günü oynanacak kritik karşılaşmanın şehirde ortak bir noktada dev ekranda yayınlanmasını talep ederek, taraftarın cezalı olması nedeniyle bu uygulamanın takıma moral katacağını ifade etti.
Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise, “Herhangi bir aksilik olmazsa Eskişehirspor’umuzun maçını Kanlıkavak’ta dev ekranda yayınlamayı planlıyoruz. Sevgiler” ifadelerini kullandı.
Planlamanın hayata geçirilmesi halinde, Eskişehirspor’un önemli mücadelesi Kanlıkavak’ta kurulacak dev ekrandan taraftarlarla buluşacak.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Müflis tüccar gözünü lojmanlara dikti
Kerem Akyıl
Başkan Ataç görevinin başında!
Tarkan Demir
Binlerce genç buluşacak!
Seval Erci
Eskişehir’e İYİ geldiler!
Kaan Özcan
Cezalar ağırlaşınca ihlaller azaldı
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
