Eskişehirspor'un o planı tuttu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un o planı tuttu
A
a

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor ligin 6’ncı haftasında Gölbaşı Belediyesi’ni ağırladı. Eskişehirspor Gölbaşı Belediyesi ile çıktığı maçta, oyun ve skor üstünlüğünü koruyarak 2-0 kazandı zirve yürüyüşünü sürdürdü. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor ligin 6’ncı haftasında Gölbaşı Belediyesi’ni ağırladı. Taraftarı önünde rakibi Sergen ve Sezer’in golleriyle mağlup eden Şimşekler iç sahada 4’te 4 yaptı. 

Eskişehirspor Teknik Direktörü İbrahim Baş, Gölbaşı ile oynanan karşılaşmada değişliklere gitti. Hem diziliş hem de oyuncuları değiştiren Baş, orta alanda Kerem Eryılmaz, Doğukan Bülbül ve Serdar Sudun’a şans tanıdı. Geride kalan 5 haftada ikinci forvet gibi oynayan Sergen Şakirler bu maçta Barış Memiş ile kanatlardaydı.  

Sergen öne geçirdi

Maça hızlı başlayan Es Es 3’üncü dakikada gole çok yaklaştı. Kontratakta rakibini 3’e 1 yakalayan Es Es’te Barış Memiş, ceza sahası içinde Ercan’ı düşündü Ancak rakip savunmadaki tek isim topa müdahaleyi yaptı. 22’de Barış’ın ortasında Ercan Kuruçay ceza sahası içinde topu kaleye yolladı ancak savunma izin vermedi. Es Es 45+3’te Sergen ile öne geçti. Ercan’ın pasında topu ceza sahası içinde güzel bir vuruşla kaleye yollayan Sergen takımını 1-0 öne geçirdi. 

Sezer fırsatı değerlendi

Es Es ilk yarıyı önde kapatırken ikinci yarıda 66’da farkı ikiye çıkardı. Ercan’ın ceza sahası içinde vuruşunu kaleci Ramazan çeldi. Seken topu düzgün bir vuruşla kaleye yollayan Sezer Akyüz skoru 2-0’a getirdi. 70’inci dakikada kullanılan serbest vuruşta Barış Memiş doğrudan kaleyi düşündü ama top az farkla dışarı gitti. Eskişehirspor oyun ve skor üstünlüğünü koruduğu maçı 2-0 kazanarak zirve yürüyüşünü sürdürdü. 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi