Sezonu şampiyonlukla tamamlayan Eskişehirspor’da antrenman sahaları bakıma alınıyor.
Bölgesel Amatör Lig’de sezonu şampiyon tamamlayarak TFF 3. Lig'e yükselen Eskişehirspor’da futbolcular tatile çıkarken, kulüp tesislerinde yeni bir mesai başlıyor. Sezon boyunca yoğun kullanılan antrenman sahaları, ligin sona ermesiyle birlikte bakıma alınacak.
Eskişehirspor’un Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde yer alan iki antrenman sahasında yapılacak bakım çalışmaları, kulübün tecrübeli ve özverili personeli tarafından yürütülecek. Çimlerin yenilenmesi ve zeminin lig öncesi en iyi hale getirilmesi için detaylı bir program uygulanacak.
Bilindiği üzere Eskişehirspor yönetimi, sezon başında kendi kaynaklarıyla kulübe çim bakım ekipmanı ve gerekli malzemeleri kazandırmıştı. Bu yatırımlar sayesinde bakım süreci profesyonel düzeyde ve kulüp imkanlarıyla sürdürülecek.
Yeni sezona hem saha içi hem de saha dışı hazırlıklarını titizlikle sürdüren Eskişehirspor, 3. Lig’e güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.
Kaynak : DUHAN BERK ÖTSUKARCI