Eskişehirspor teknik direktöründen genç oyunculara övgü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor teknik direktöründen genç oyunculara övgü
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Hakan Şapcı, Bornova maçında öne çıkan Tayfun ve Hasan Şen hakkında açıklamalarda bulundu.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Hakan Şapcı, Bornova maçında öne çıkan Tayfun ve Hasan Şen hakkında değerlendirmelerde bulundu. Şapcı, özellikle genç oyuncu Hasan Şen için, “Hasan bu ara çok gündemde. Bu şehirde büyümüş, 12 yaşından beri burada. Sadece iki maç oynadı, bence çok da fazla olmuş bir oyuncu havasına sokmayalım. Kendini çok geliştirmesi gerek, o zaman üst liglerden bahsedebiliriz. Şehir Hasan’ı çok seviyor ve sahipleniyor, ama daha çok yolu var. Keşke buradan gitse de yurt dışında oynasa, bırakın Süper Lig’i” ifadelerini kullandı.

Tayfun hakkında da konuşan Şapcı, “Tayfun, orta sahadan ceza alanına girerek önemli katkı sağlayan bir oyuncumuz. Daha fazla katkı vereceğine inanıyorum. Ama biz kazanınca Tayfun ve Hasan yüzünden, kaybedince de onun bunun yüzünden kaybetmiyoruz” dedi.

Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi