Eskişehirspor taraftarı, ligin 8’inci haftasında Afyonspor ile oynanan maçta takımlarını yalnız bırakmadı. Kendilerine ayrılan bin 500 kişilik alanı dolduran taraftarlar, 90 dakika boyunca takımına büyük destek verdi.
Başta Eskişehir olmak üzere Antalya, Uşak ve Kütahya’dan gelen taraftarlar, maç günü yollara düşerek Afyon Zafer Stadyumu’na akın etti. Taraftarlar, stadyumu hınca hınç doldurarak takımlarına coşkuyla destek verdi.
Maç boyunca bir an olsun susmayan Eskişehirspor taraftarları, gelen gollerle daha da coştu. Kazanılan maçın ardından takımını tribünlere çağıran taraftarlar, galibiyeti doyasıya kutladı. Önümüzdeki haftalarda da Eskişehirspor sevdalılarının Bornova’daki maça akın etmesi bekleniyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Adaletin sütunları kesilmiş
Kerem Akyıl
Çakırözer’den Sivrihisar Belediye Başkanı Dökmeci’ye katıl çağrıs…
Tarkan Demir
Geleceğe bırakılan en büyük miras
Ümit Polatbaş
ESKİŞEHİR ULAŞILABİLİR OLMALI
Seval Erci
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Mobilya sektörünü kim bu hale getirdi?
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy