Eskişehirspor derbiden lider çıkmak istiyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor derbiden lider çıkmak istiyor
A
a

Eskişehirspor, BAL'ın 6. Grubu'nda şampiyonluk için mücadele ederken, Yunusemrespor ise ligde kalmak için savaşıyor. Yarın, Atatürk Stadyumu'nda saat 14.00'te oynanacak bu kritik maç, heyecan dolu anlara sahne olacak. Şimşekler, rakiplerine sürpriz şansı tanımamak için her türlü tedbiri alacak.

Sütiş Eskişehir
BAL 6. Grup’ta şampiyonluk yarışı veren Eskişehirspor, BAL’da kalma mücadelesi veren Yunusemrespor’u konuk edecek. Yarın 14.00’te Atatürk Stadyumu’nda oynanacak maçta sürprize izin vermek istemeyen Şimşekler, tedbiri elden bırakmayacak.

İlk maç Eskişehirspor'un

Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’ta yarın derbi ateşi yanacak. 35 puanla zirvede olan Es Es, 7 puanla 11’nci sırada yer alan ve kümede kalmak için çalabayan Eskişehir Yunusemrespor’u ağırlayacak. Sezonun ilk yarısında Yunusemrespor-Eskişehirspor maçı başkanların ortak kararı ile Atatürk Stadı’nda oynanmıştı. Yunusemrespor dakika 67’de Ayberk Asrın Gümüşsuyu (Didim Belediye’ye transfer oldu) ile öne geçmiş, Şimşekler Fatih Çakır ile hemen cevap vermişti. 83’te ise Polatlı’ya giden Can Kılıç Es Es’e kritik bir 3 puan kazandırmıştı.

Umut arıyorlar

Eskişehirspor şampiyonluk hedeflediği sezonda yarın Yunusemrespor’u mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırmak ve ayaklara yere sağlam basarak ilerlemek istiyor. Eskişehir Yunusemrespor ise krizlerle boğuştuğu sezonda son 6 maçta galibiyet alamadı. Son olarak Kırşehir Gençlik ile deplasmanda karşılaşan Yunusemrespor, rakibine 3-0 yenilerek zorlu deplasmandan üzgün dönmüştü. Saha dışı krizlerle mücadele eden Yunusemre çıkışa geçip alt sıralardan bir an önce kurtulmak istiyor.

Hazırlıklar tamamlanıyor

Kırmızı Şimşekler, hafta başından beri Yunusemrespor maçının çalışmalarını sürdürüyordu. Takım dün (cuma) izin yaptı. Teknik patron Levent Kartop yönetimindeki Siyah-Kırmızılı futbolcular bugün yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak. Eskişehirspor’da sakatlığı düzelen stoper Kaan Dorak’ın tedbir amaçlı oynatılmaması bekleniyor. 
 
Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi