Eskişehirspor'dan Erkan Zengin'e sürpriz çağrı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan Erkan Zengin'e sürpriz çağrı
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca, eski futbolcu Erkan Zengin hakkında açıklamada bulundu. İşte Başkan Koca'nın Erkan Zengin ile yaptığı görüşmenin detayları.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da yıllarca forma giyen ve kulübümüz için önemli bir yere sahip olan Erkan Zengin İsveç 2. Lig'inde forma giyiyor. Göze hoş gelen çalımları, harika asistleri ve birbirinden güzel golleri ile Eskişehirspor taraftarlarını mest eden Erkan Zengin ile ilgili Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ES TV'de açıklama yaptı.

Eskişehirspor efsanelerinden Erkan Zengin ile yaptıkları görüşmenin ayrıntılarını anlatan Koca, “Erkan Zengin bizim efsane oyuncularımızdan bir tanesi. Kendisiyle de sürekli görüşüyoruz. Geçen sezon olsun, bu sezon olsun görüştük. Geçtiğimiz gün bir görüşme yaptım. Tabi ki bu transfer değil dostluk görüşmesiydi. Kendisi İsveç 2. Ligi’nde hem futbolcu hem de teknik direktör olarak görev yapıyor. Erkan Zengin’in gündeminde Eskişehirspor, Eskişehirspor’un gündeminde Erkan Zengin yok. Türkiye’ye dönme planı yok. Taraftarımıza selam söyledi. ‘Şampiyonluk maçında seni de bekliyoruz’ dedim. Kendisi de inşallah bizlerle, taraftarla beraber o gün şampiyonluğu kutlayacak” dedi.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi