Eskişehirspor Kulübü, üyelik fiyatlarında büyük bir zam yaptı. İşte detaylar...
Eskişehirspor Kulübü, üyelik ücretlerinde önemli bir değişikliğe imza attı. Kulübe yeni üye olmak isteyenlerden artık bir kereye mahsus 10 bin lira giriş ücreti alınacak. Ayrıca yıllık üyelik aidatı da 500 liradan 2 bin liraya yükseltildi.
Bu fiyat artışı teklifi, düzenlenen kongrede delegelerin gündemine geldi. Bazı delegeler zammın yüksek olduğunu belirterek itiraz ederken, kulüp başkanı Ulaş Entok da teklife karşı çıkarak geri çekilmesini istedi. Ancak divan kurulu, bu talebi reddederek zam teklifinin kabul edilmesine karar verdi.
Böylece Eskişehirspor’da üyelik fiyatları yeni dönemde bu rakamlar üzerinden uygulanacak. Başkan Entok’un tepkisine rağmen onaylanan zam, kulüp içerisinde tartışmalara neden oldu. Kulüp yönetimi, bu kararın kulübün mali yapısına katkı sağlamasını hedefliyor.
Kaynak : HABER MERKEZİ