Eskişehirspor’da rövanş mesaisi başladı: Şimşekler izin yapmayacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da rövanş mesaisi başladı: Şimşekler izin yapmayacak
A
a

Eskişehirspor, Balıkesirspor ile oynadığı Play-Off 1. Tur ilk maçının ardından Eskişehir’e döner dönmez rövanş hazırlıklarına başladı.

Eskişehirspor, Balıkesirspor ile oynadığı Play-Off 1. Tur ilk karşılaşmasının ardından Eskişehir’e dönüş yaparak vakit kaybetmeden rövanş hazırlıklarına başladı.

25 Nisan’da oynanan maçın ardından tesislerde toplanan siyah-kırmızılı ekip, Salı günü sahasında oynayacağı kritik rövanş mücadelesi için çalışmalara başladı. Teknik ekip tarafından belirlenen program kapsamında, ilk maçta forma giyen futbolcular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular sahada 90 dakikalık antrenman gerçekleştirdi.

Eskişehirspor’un, rövanş maçına kadar hazırlıklarını kendi tesislerinde yoğun tempoda sürdüreceği ve izin yapmadan çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.

Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi