Zeydan, yaptığı açıklamada, Eskişehir'de hizmete giren 35 bin kişilik statta emeği geçenlere teşekkür etti.
Atatürk Stadı'ndaki acı, tatlı birçok anıyı geride bırakarak yeni stadyumun kapılarını açtıklarını ifade eden Zeydan, şöyle konuştu:
"Muhteşem taraftarımızın desteğiyle de ilk galibiyetimizi aldık. Bizim için bu çok önemliydi. Şampiyonluk yolunda, yeni stadımızda Yeni Malatyaspor'u yenmek, galibiyet serisini sürdürmek rakipler üzerinde inanılmaz bir psikolojik baskı oluşturdu. Bu galibiyetten dolayı teknik kadro ve futbolcularımızı kutluyorum. Stadımızın yetişmesinde emeği geçenlere ve Türkiye'ye örnek olan taraftarımıza teşekkür ediyorum."
"Bu ligde misafiriz"
Rıza Zeydan, başkan Halil Ünal'ın kulübe kaynak sağlamak için büyük bir özveriyle çalıştığını vurguladı.
Yapılan çalışmalarla Eskişehirspor'un zirveye oynadığını anlatan Zeydan, şunları kaydetti:
"Eskişehirspor'un değil tüm şehrin tek bir hedefi var, o da Süper Lig. Bu yarışta da gereken belli. Herkesin maddi manevi destek vermesi gerekiyor. Yolun sonunda bizi bekleyen şampiyonluğa omuz omuza ulaşmamız lazım. Bunu da inşallah başaracağız. 3 maç üst üste kazandık. Sivasspor deplasmanında 3 puan alarak galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Kimseden çekinmiyor fakat kimseyi de küçümsemiyoruz. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bu ligde misafiriz. Misafirliğin de kısa olanı makbuldür."
Zeydan, Suriye'nin Halep kentine bağlı El-Bab bölgesinde rejim güçlerinin hava saldırısında şehit düşen Eskişehirli Piyade Uzman Çavuş Melih Özcan'a Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Sivrihisar tarihe sahip çıkıyor
Kerem Akyıl
MHP İl Başkanı Candemir vedaya hazırlanıyor!
Tarkan Demir
Halkın yanında olan esnafa selam!
Kaan Özcan
Üreticiler zirai don ile karşı karşıya!
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
