Nesine 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Eskişehirspor, bugün saat 19.00’da deplasmanda Afyonspor ile karşılaşacak.
Son üç karşılaşmasından yalnızca iki puan çıkaran kırmızı-siyahlılar, tansiyonu yüksek Denizli İdmanyurdu maçının ardından moral bulmak ve kötü gidişata son vermek istiyor.
Teknik Direktör Hakan Şapcı yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Es Es, hafta boyunca taktiksel organizasyonlar ve motivasyon çalışmalarıyla maça hazırlandı. Şapcı’nın, oyuncularına özellikle “özgüvenli ve sabırlı oyun” vurgusu yaptığı öğrenildi.
Ligde 8. haftaya girilirken puan tablosunda üst sıralardan kopmak istemeyen Eskişehirspor, deplasmanda kazanarak hem moral bulmayı hem de taraftarına umut aşılamayı hedefliyor.
Kritik mücadele, Afyon Zafer Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak ve Sıfır TV YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.
Kırmızı-siyahlı taraftarlar, deplasmandan gelecek bir galibiyet haberinin camiaya yeniden enerji katacağına inanıyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ahmet Ataç’ın Eskişehir’de yarattığı güç!
Tarkan Demir
Yeni otoparklar trafiği rahatlatacak
Kerem Akyıl
Halk geçim derdinde siyasiler şov peşinde...
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
