Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı İlker Çakar, hafta sonu oynanacak Kütahyaspor karşılaşması öncesinde taraftarlara sağduyu çağrısında bulundu.
Şampiyonluk hedefi doğrultusunda mücadele eden Eskişehirspor’da kritik karşılaşma öncesi açıklama yapan Çakar, taraftarların provokasyonlara kapılmaması gerektiğini vurguladı. Rakip taraftarların olası kışkırtmalarına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirten Çakar, tribünlerde oluşabilecek olumsuzlukların kulübe zarar verebileceğini ifade etti.
Açıklamada, Eskişehirspor’un saha kapatma cezası sınırında olduğuna dikkat çekilerek, en küçük ihlallerin dahi ceza ile sonuçlanabileceği hatırlatıldı. Bu nedenle taraftarların maç boyunca sakinliğini koruması ve kurallara uygun hareket etmesi istendi.
Taraftarların takımı yalnız bırakmaması gerektiğini de dile getiren Çakar, şampiyonluk yolunda birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ahmet Ataç’ın Eskişehir’de yarattığı güç!
Tarkan Demir
Yeni otoparklar trafiği rahatlatacak
Kerem Akyıl
Halk geçim derdinde siyasiler şov peşinde...
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy