Eskişehirspor’a bağış yapan minik taraftar futbolcularla bir araya geldi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’a bağış yapan minik taraftar futbolcularla bir araya geldi
A
a

Su tabancası almak için biriktirdiği parasını Eskişehirspor’a bağışlayan 5 yaşındaki Hüseyin Buğra Er, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’ni ziyaret ederek futbolculara moral verdi ve taraftarlarla birlikte üçlü çektirdi.

Su tabancası almak için biriktirdiği parasını Eskişehirspor’a bağışlayarak sosyal medyada geniş yankı uyandıran 5 yaşındaki Hüseyin Buğra Er, kulübün tesislerini ziyaret etti.

Tesislerde futbolcularla buluştu

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette minik taraftar, antrenman sahasında futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi. Oyuncular, Buğra’ya yoğun ilgi gösterdi.

Taraftarlarla birlikte üçlü çektirdi

Ziyaret sırasında minik Buğra, hem futbolculara hem de kendisi gibi takıma destek vermek için tesislere gelen taraftarlara “üçlü” çektirerek keyifli anlara imza attı.

Play-off öncesi moral etkisi

Eskişehirspor’da play-off süreci öncesinde gerçekleşen bu ziyaret, takım içinde moral ve motivasyon açısından dikkat çeken anlardan biri oldu. Futbolcuların ve taraftarların yoğun ilgi gösterdiği minik Buğra, ziyaretinin ardından tesislerden alkışlar eşliğinde ayrıldı.
Kaynak : İHA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi