Eskişehirspor, Balıkesirspor ile oynayacağı TFF 3. Lig 29. hafta karşılaşması için hazırlıklarını tamamlayarak Balıkesir’e hareket etti. Siyah-kırmızılı ekip, kritik deplasmandan 3 puanla dönmeyi hedefliyor.
Ligin son haftalarına girilirken önemli bir viraja giren Eskişehirspor’da teknik heyet ve futbolcular, Balıkesirspor maçı hazırlıklarını tesislerde tamamladı. Takımda moralin yüksek olduğu öğrenildi.
Karşılaşma öncesi Eskişehirspor kafilesi, kulüp tesislerinden hareket ederek Balıkesir’e doğru yola çıktı. Takımın maç öncesi kamp sürecini Balıkesir’de sürdüreceği belirtildi.
Kritik mücadele öncesi Eskişehirspor’un tek hedefi sahadan galibiyetle ayrılmak. Teknik heyet, oyuncularına disiplinli oyun ve mücadele gücü konusunda uyarılarda bulundu.
TFF 3. Lig’in 29. haftasında oynanacak karşılaşma, her iki takım açısından da lig sıralaması açısından büyük önem taşıyor. Eskişehirspor, sezonun son düzlüğüne girilirken puan kaybı yaşamak istemiyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Hem “Haklısın” diyorlar hem tahliye ediyorlar
Kerem Akyıl
Yasaklar Bahçesi!
Kaan Özcan
TOKİ işi ticarete çevirdi!
Tarkan Demir
Tepebaşı’nda güvenli yaşam alanı
Seval Erci
Bu şehir Eskişehirspor’la nefes alıyor
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu