Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek Uluslararası Porsuk Festivali için kent genelindeki hazırlıklar sürüyor.
“Porsuk akıyor, dünya Eskişehir’de buluşuyor” mottosuyla gerçekleştirilecek festival, 2-6 Eylül 2026 tarihleri arasında Eskişehirlileri kültür, sanat ve eğlence etkinlikleriyle buluşturacak.
Festival heyecanı, etkinlik alanlarındaki renkli süslemelerle kente yansımaya başladı.
Porsuk Bulvarı Adalar mevkii, Kentpark, Sümerpark ve İskele26’da festival tagları ve çeşitli kent giydirmeleri yerini aldı. Renkli tasarımlar Eskişehir sokaklarına festival havası taşırken, vatandaşların da ilgisini çekti.
Festival Koordinatörü ve Sözcüsü Murat Danacı, organizasyon kapsamında 21 farklı ülkeden 136 sanatçının Eskişehir’de ağırlanacağını açıkladı.
Festival boyunca konserlerden gösterilere, atölyelerden çocuk etkinliklerine, kültür-sanat buluşmalarından çeşitli aktivitelere kadar çok sayıda etkinlik düzenlenecek.
Açık hava etkinliklerinin yanı sıra ödüllü tiyatro oyunları da Haldun Dormen Sahnesi ile Sanat ve Kültür Merkezi (Opera) binasında sanatseverlerle buluşacak.
Uluslararası Porsuk Festivali’nin detaylı programı ve güncel duyuruları porsukfest.org internet sitesi ile @porsukfest Instagram hesabı üzerinden takip edilebilecek.
Festival kapsamında düzenlenecek etkinliklere tüm vatandaşlar davet edildi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
İşsizlik oranlarındaki Ali-Cengiz oyunu!
Tarkan Demir
MHP’de yeni dönem heyecanlı başladı
Kerem Akyıl
Geleceğe bırakılan en büyük miras
Ümit Polatbaş
ESKİŞEHİR ULAŞILABİLİR OLMALI
Seval Erci
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Mobilya sektörünü kim bu hale getirdi?
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy