Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyretmesi ve güneşli havanın etkili olmasıyla birlikte Eskişehir’de vatandaşlar hafta sonunu açık alanlarda değerlendirmeyi tercih etti. Kentin en çok ziyaret edilen dinlenme noktalarından biri olan regülatör piknik alanı, gün boyunca yoğun ilgi gördü.
Sabahın erken saatlerinden itibaren alana gelen vatandaşlar, piknik yaparak, yürüyüş gerçekleştirerek ve doğanın tadını çıkararak hafta sonunu değerlendirdi.
Aileler, arkadaş grupları ve çocuklu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği alanda zaman zaman boş masa ve oturma alanı bulmak güçleşti. Özellikle öğle saatlerinden sonra ziyaretçi sayısının artmasıyla birlikte piknik alanında hareketlilik daha da yoğunlaştı. Vatandaşlar gölgelik alanlarda vakit geçirirken, birçok kişi mangal yapmayı ve açık havada dinlenmeyi tercih etti.
Piknik alanında bulunan oyun grupları ve yeşil alanlar da çocukların ilgi odağı oldu. Gün boyunca oyun alanlarında vakit geçiren çocuklar eğlenirken, aileler de dinlenme fırsatı buldu. Bazı vatandaşlar yürüyüş yaparak doğanın keyfini çıkarırken, bazıları ise geniş yeşil alanlarda oturarak sakin bir gün geçirmeyi tercih etti.
Regülatör piknik alanındaki yoğunluk gün boyunca devam etti. Akşam saatlerine kadar süren hareketlilik, bölgenin hafta sonlarında vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen sosyal ve dinlenme alanlarından biri olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen Eskişehirlilerin uğrak noktalarından biri olan regülatör piknik alanı, hafta sonunda da yoğun ziyaretçi ağırlayarak kentin nefes alma alanlarından biri olmayı sürdürdü.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ufukta baskın seçim görünmüyor
Tarkan Demir
Hani Millet Bahçesi olacaktı?
Kerem Akyıl
Başkanlar görev başına!
Kaan Özcan
Ahşabın sesine dikkat!
Seval Erci
Gençler neden yapay zekaya dert anlatıyor?
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
