Eskişehirli Ali Ilgın, dansıyla şehri şenlendiriyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirli Ali Ilgın, dansıyla şehri şenlendiriyor
A
a

Eskişehir'in renkli karakterlerinden biri olan Ali Ilgın, iş sonrası şehri dansla şenlendiriyor. Hamallık yaptığı işten sonra takım elbisesini giyip, elindeki teybiyle sokak sokak gezerek çifte telli müzik eşliğinde dans eden Ilgın, hem şehir halkını hem de turistleri neşelendiriyor

Eskişehir'de pazarda hamallık yapan Ali Ilgın, işten çıktıktan sonra takım elbise giyip teybi ile birlikte müzik eşliğinde sokak sokak dolaşarak dans ediyor.



Şehrin renkli kişiliklerinden birisi olan Ali Ilgın, işten geriye kalan vakitlerinde elinden hiç ayırmadığı teybi kent meydanında geziyor. Hem çevredeki vatandaşlar ile hem de kendi başına dans ederek ilginç görüntüler ortaya çıkartan Ilgın, Tarihi Odunpazarı Evleri gibi şehrin önemli noktalarında turistlerin de eğlenceli zaman geçirmesini sağlıyor. Özellikle çifte telli müzikleri çok seven Ilgın, kendine has dans hareketleri ile görenleri güldürüyor.