Eskişehir Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Hâkimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) 2026 yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi ile Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Ferhat Deniz’i makamında ziyaret etti.
Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nda gerçekleşen iade-i ziyarette Vali Yılmaz, Başsavcı Ferhat Deniz’e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaret sırasında 10 Temmuz Dünya Hukuk Günü'nü de kutlayan Vali Yılmaz, adaletin sağlanması için görev yapan hâkimler, savcılar, avukatlar ve tüm hukuk camiasının Dünya Hukuk Günü'nü tebrik etti. Hukukun evrensel ilkelerinin hâkim olduğu, adaletin herkese eşit şekilde tecelli ettiği bir gelecek temennisinde bulunan Yılmaz, Eskişehir’de kamu kurumları ile yargı teşkilatı arasındaki güçlü iş birliği ve koordinasyonun önemine dikkat çekti.
Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Deniz ise nazik ziyaretinden dolayı Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir milletvekillerinin Çerçeve Yasa duruşu!
Tarkan Demir
YENİ Parti’nin işi Eskişehir’de zorlaştı
Kerem Akyıl
Herkes sahada sorunlar ortada!
Kaan Özcan
İlk sınav, ilk izlenimler
Ahmet D. Canoruç
Simit meselesi!
Seval Erci
Bırakın çocuklar kod yazsın
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy