Eskişehir temsilcisi hazırlıklarını sürdürüyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir temsilcisi hazırlıklarını sürdürüyor
A
a

Odunpazarı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını yoğun tempoyla sürdürürken, yönetim ve teknik ekip süreci yakından takip ediyor.

2025-2026 sezonunda Eskişehir’i Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde temsil edecek olan Odunpazarı Belediyesi Spor Kulübü, sezon öncesi çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz hafta tanışma toplantısı ve kondisyon yüklemeleriyle başlayan antrenman süreci, artık salon çalışmalarına taşındı. Haftada 11 antrenmanla yoğun tempoya giren takım, sezona güçlü bir giriş yapmayı hedefliyor.

Takımın teknik direktörü Hakan Günal, oyuncuların performansından memnun olduğunu belirterek, “Milli takımdaki oyuncularımızın da katılımıyla yakında tam kadro olacağız. Antrenmanlardaki enerji ve motivasyon üst düzeyde. Sezon öncesi süreci verimli geçirdiğimizi düşünüyorum. Kulüp yönetimine sunduğu tüm imkanlar için teşekkür ederim” dedi. Öte yandan, Kulüp Başkanı Alper Kayar da çalışmaların yakından takip edildiğini ifade ederek, 23 Ağustos’ta Türkiye Kupası ile başlayacak sezona, Belediye Başkanı Kazım Kurt’un desteğiyle eksiksiz hazırlandıklarını vurguladı.
Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi