yandex

Eskişehir tahtını korumaya devam ediyor: Zirve yine onun!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir tahtını korumaya devam ediyor: Zirve yine onun!
A
a

ÜniAR Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri Araştırması'nda Eskişehir, bir kez daha Türkiye'nin en öğrenci dostu şehri seçildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, elde edilen başarıda öğrencilerden kent sakinlerine kadar herkesin payı olduğunu belirterek teşekkür mesajı yayımladı.

ÜniAR tarafından gerçekleştirilen Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri Araştırması'nın sonuçları açıklandı. Araştırmada Eskişehir, öğrencilerin değerlendirmeleri sonucunda bir kez daha Türkiye'nin en öğrenci dostu şehri seçildi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla başarıyı duyurdu.

"Bu gurur hepimizin"

Başkan Ünlüce, elde edilen başarının gençlere yönelik hizmet anlayışının yanı sıra Eskişehirlilerin öğrencilere yaklaşımının da bir sonucu olduğunu ifade etti.

Ünlüce açıklamasında, kültürden sanata, ulaşımdan sosyal desteklere kadar öğrencileri merkeze alan çalışmaların bu başarıda önemli rol oynadığını belirtti.

Öğrencilere ve Eskişehirlilere teşekkür

Araştırmaya katılan öğrencilere, üniversitelere, kamu kurumlarına, esnafa ve öğrencileri kentin ayrılmaz bir parçası olarak gören vatandaşlara teşekkür eden Ünlüce, gençlere yönelik desteklerin devam edeceğini vurguladı.

Eskişehir, üniversite öğrencilerine sunduğu sosyal, kültürel ve yaşam olanaklarıyla Türkiye'nin önde gelen öğrenci şehirleri arasında yer almaya devam ediyor.

Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...