Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü ile ilgili dikkat çeken iddia

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü ile ilgili dikkat çeken iddia
A
a

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde meydana gelen ve 10 kişinin hayatını kaybettiği orman yangını faciasından sonra, Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü ile ilgili önemli bir iddia gündeme bomba gibi düştü

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde çıkan ve 10 kişinin hayatını kaybettiği büyük orman yangınının ardından Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü’nde dikkat çekici bir gelişme yaşandı. İddialara göre, Eskişehir Orman Bölge Müdürü İsmail Çetin görevden alındı.

Yangının sürdüğü sırada görevden alındığı ileri sürülen Çetin’in yerine, bölge müdür yardımcıları İsmet Kıraç, Hasan Bozan ya da Veli Altuntaş’tan birinin vekaleten atanacağı öne sürüldü.

Henüz resmi bir açıklama yapılmazken, kamuoyunun gözleri Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan gelecek doğrulayıcı açıklamaya çevrildi.

Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi