Eskişehir Milletvekili Hatipoğlu, TBMM’de bütçe görüşmelerine katıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç  Eskişehir Milletvekili Hatipoğlu, TBMM’de bütçe görüşmelerine katıldı
A
a

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, TBMM Genel Kurulu’nda devam eden 5. gün oturumunda Kültür ve Spor Bakanlığı bütçe görüşmelerine katıldı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda devam eden 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi görüşmelerinin 5. gün oturumunda yerini aldı.

Genel Kurul’da Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçelerinin ele alındığı oturumlarda Hatipoğlu, bakanlıklara bağlı kurumların 2026 yılı bütçeleri üzerine yürütülen çalışmalara katıldı. Milletvekili, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı kurumların 2026 yılı bütçelerine ilişkin görüşmelere devam ediyoruz. Yürütülen çalışmaların ülkemize ve aziz milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi