Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’nün üç genç yüzücüsü, 21-28 Temmuz 2025 tarihlerinde İstanbul Cebeci Spor Kompleksi’nde düzenlenecek Avrupa Para Gençlik Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek.
Baran Doruk Şimşek, Ahmet Çınar Bakkal ve Eymen Sarıtaş, yüzme branşında milli formayla yarışarak hem Eskişehir’in hem de Türkiye’nin gururu olacak.
Zorlu hazırlık sürecinin ardından Avrupa arenasında madalya mücadelesi verecek olan sporcular, 25-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek müsabakalarda en iyi performanslarını sergilemeyi hedefliyor.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği desteğin meyvelerini görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Milli takıma seçilen genç yüzücülerimizin azmi ve disipliniyle önemli başarılara imza atacaklarına inanıyoruz. Baran Doruk Şimşek, Ahmet Çınar Bakkal ve Eymen Sarıtaş’a Avrupa yolculuklarında başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Operasyon endişesi taşıyan CHP’li başkanların AK Parti’ye geçmesi…
Tarkan Demir
Alzheimer merkezi göz dolduruyor
Kerem Akyıl
Öğrenci kentiyiz!
Seval Erci
Gençliğin yakıştığı şehir
Ümit Polatbaş
Talat Yalaz pes etmiyor!
Kaan Özcan
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy