Eskişehir’de ulaşımın yoğun noktalarından biri olan İsmet İnönü 2 Bulvarı üzerindeki İnönü Köprülü Kavşağı’nda çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar nedeniyle yolun bir bölümünde trafik kısıtlamasına gidilirken, sürücülerin dikkatli olması istendi.
Çalışma alanında güvenlik önlemleri kapsamında uyarı levhaları ve dubalar yerleştirildi. Araç geçişleri kontrollü şekilde sağlanırken, yolun daralması nedeniyle özellikle yoğun saatlerde kısa süreli trafik yavaşlamaları yaşanabiliyor.
Yetkililer, sürücülerin bölgede bulunan trafik işaretleri ve yönlendirmelere uymasının önem taşıdığını belirtti. Çalışmalar tamamlanıncaya kadar vatandaşların mümkün olduğunca alternatif güzergâhları kullanmaları ve kavşak çevresinde dikkatli seyretmeleri istendi.
İnönü Köprülü Kavşağı’ndaki çalışmaların tamamlanmasının ardından ulaşımın yeniden normal seyrine dönmesi bekleniyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Sıkı para politikası 3 yılda vatandaşın sırtında kambura döndü!
Tarkan Demir
Mobilya sektörünü kim bu hale getirdi?
Kaan Özcan
O haberi duyunca ağlamıştım
Kerem Akyıl
İlk sınav, ilk izlenimler
Ahmet D. Canoruç
Simit meselesi!
Seval Erci
Bırakın çocuklar kod yazsın
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy