TFF 3. Lig play-off mücadelesi devam ederken, Eskişehirspor’a şehirden destek büyüyor. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, play-off sürecinin şampiyonlukla tamamlanması halinde takıma prim verileceğini duyurdu.
Kurt, paylaşımında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile birlikte hareket ettiklerini belirterek, toplam 226 bin TL prim sözü verdiklerini açıkladı.
Başkan Kurt açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ayşe Başkanımız ve Ahmet Başkanımız ile birlikte; play-off sürecini şampiyonlukla tamamlaması halinde takımımıza toplam 226 bin TL prim sözü veriyoruz. Sevdası Eskişehir olan tüm hemşehrilerimize ortak çağrımızdır: Anadolu Efsanesi Eskişehirspor'umuza sahip çıkalım, hak ettiği yere hep birlikte taşıyalım. Tüm şehir bir olsun; Eskişehirspor şampiyon olsun!”
Yapılan açıklamada sadece maddi destek değil, aynı zamanda şehir genelinde birlik ve beraberlik vurgusu da öne çıktı. Eskişehirspor’un yeniden hak ettiği konuma gelmesi için tüm Eskişehirlilere çağrıda bulunuldu.
Play-off sürecinde kritik maçlara çıkacak olan Eskişehir temsilcisi için hem moral hem de motivasyon anlamı taşıyan bu destek, taraftarlar tarafından da olumlu karşılandı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Adaletin sütunları kesilmiş
Kerem Akyıl
Çakırözer’den Sivrihisar Belediye Başkanı Dökmeci’ye katıl çağrıs…
Tarkan Demir
Geleceğe bırakılan en büyük miras
Ümit Polatbaş
ESKİŞEHİR ULAŞILABİLİR OLMALI
Seval Erci
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Mobilya sektörünü kim bu hale getirdi?
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy