Eskişehir’de alışverişin yoğun olduğu Hamamyolu Caddesi’nde mağaza önünde sergilenen 250 liralık tişörtler vatandaşların ilgisini çekti. Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte kıyafet alışverişinde hareketlilik yaşanırken, uygun fiyatlı ürünler tüketicilerin ilk tercihlerinden biri oluyor.
Havaların ısınmasıyla birlikte birçok vatandaş yazlık kıyafet alışverişine yönelirken, mağazalar da sezon ürünlerini vitrinlere çıkarmaya başladı. Hamamyolu’ndaki bazı işletmelerin mağaza önünde sergilediği ürünler, yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgede dikkat çekiyor.
Ekonomik şartlar ve artan yaşam maliyetleri nedeniyle vatandaşlar alışveriş yaparken fiyatları daha fazla karşılaştırıyor. Özellikle temel giyim ürünlerinde uygun fiyatlı seçenekler tüketicilerin ilgisini çekiyor. Hamamyolu’nda 250 liradan satışa sunulan tişörtler de bu nedenle birçok kişinin dikkatini çekerken, vatandaşlar bütçelerine uygun ürünleri tercih ettiklerini ifade ediyor.
Bölgede faaliyet gösteren mağazaların sezonluk ürünlerini mağaza önlerinde sergilemesi alışveriş hareketliliğini artırırken, farklı renk ve modellerdeki ürünler de tüketicilere geniş seçenek sunuyor. Yaz döneminin yaklaşmasıyla birlikte önümüzdeki günlerde alışveriş yoğunluğunun daha da artması bekleniyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir’deki riskli alanlar belirlenmeli!
Kaan Özcan
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tarihçi Prof. Dr. Yakut’un bu çağrısı karşılık bulmalı!
Tarkan Demir
Türkiye bayrağı değil, Türk Bayrağı
Kerem Akyıl
Ruhu eksilen mahalleler
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu