Eskişehir ekibine savaş darbesi: Oyuncu gelemiyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir ekibine savaş darbesi: Oyuncu gelemiyor!
A
a

Mihalıççık Belediyesi Hentbol Takımı’nın İranlı oyuncusu Amirabbas Heıdarınıa, ülkesindeki savaş durumu nedeniyle yeni sezonda takımda yer alamayacak.

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Mihalıççık Belediyesi, yeni sezona önemli bir oyuncusundan yoksun başlayacak. Takımın İranlı yıldızı Amirabbas Heıdarınıa, ülkesi İran’da devam eden savaş hali ve yurt dışı yasağı nedeniyle Türkiye’ye dönüş yapamıyor. İran'daki havalimanlarının faal olmaması da bu süreci daha da çıkmaza sürüklüyor.

2023-2025 sezonları arasında Mihalıççık Belediyesi forması giyen Amirabbas, özellikle savunmadaki performansı ve fiziki gücüyle dikkat çekmişti. Geçtiğimiz sezon 20 maçta forma giyen oyuncu, birçok maçta skora katkı sağladı. Sezonu 4 sarı kart, 1 kırmızı kart ve 14 adet 2 dakikalık ceza ile tamamlayan Amirabbas’ın yokluğu, takımın savunma hattında önemli bir eksiklik olarak değerlendiriliyor.

Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi